Klubovima stigao dopis iz AdmiralBet ABA lige: "Partizan da ima razumevanja..."

Autor: Ivan Cvetković
petak 09.06.2023.
10:31
Izvor: Sportske.net

Novo saopštenje...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Povodom zvanične objave AdmiralBet ABA lige o novom terminu odigravanja finala između Partizana i Crvene zvezde, oglasio se i sportski direktor takmičenja Milija Vojinović čiji dopis upućen klubovima prenosimo u celosti.

"Sve navedeno je u interesu same ABA lige, smatrajući da je publika veliki poslovni interes, a potvrda toga su rekordi po gledanosti na utakmicama.

Nadam se da će ovoga puta KK Partizan biti taj koji ima razumevanja i da će se ponašati u skladu sa zajedničkim interesima AdmiralBet ABA lige, kada je u pitanju pomeranje početka finalne serije za samo jedan dan. Naročito kada takva odluka ni na jedan način ne stavlja KK Partizan u podređen  položaj u odnosu na rivala u finalu, pogotovo u ambijentu koji je nastao sa pokušajem narušavanja integriteta kalendara AdmiralBet ABA lige, a koji je u potpunosti sačuvan!

Na kraju, iskreno se nadam da će KK Partizan, učiniti sve što je u njegovoj moći da predstojeće finale plej-ofa prestavlja krunu sezone i da teren bude jedino merilo gde će se rešavati pitanje šampiona. A, da svaka utakmica bude spektakl koja će služiti na čast finalistima i samom takmičenju", stoji u saopštenju Milije Vojinovića.

Finalna serija prema novom terminu počinje 13. juna, a naredne utakmice na programu su 15, 18, kao i 20. i 23. jun za eventualnu četvrtu i petu utakmicu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke