Ko laže - Zipser ili srpski klinac?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.09.2015.
21:27
Izvor: Sportske.net

Nemački reprezentativac Pol Zipser objasnio je zašto je u nedelju odbio srpskog dečaka koji mu je tražio autogram. Priče se ne poklapaju, neko očito ne govori istinu.

Povezane vesti

Simpatični dečak srpskog porekla koji živi u Nemačkoj zatražio je u nedelju autogram od nemačkog reprezentativca Pola Zipsera nakon poraza koji je Srbija u Berlinu nanela "Pancerima".

Nemac nije izašao u susret malom Srbinu koji je srpskim novinarima u Berlinu objasnio kako ga je Pol Zipser odbio zašto što mu je rekao iz koje zemlje dolazi.

Danas se nakon duela Nemačke i Italije čula i druga strana priče. Pol Zipser je za "RTS" izjavio kako je mladi Srbin uvredio nemačku reprezentaciju i kako je to isprovociralo njegov postupak.

"Evo, objasniću šta se desilo. Mali je došao do mene, zatražio potpis i rekao da je moj tim 'bezveze' (Your team sucks!). Mi smo tada izgubili od Srbije i šta sam drugo mogao da uradim?! Ako ćeš da me ismevaš, onda nećeš dobiti autogram" rekao je Zipser.

Čini se da priča nemačkog reprezentativca deluje ubedljivo te da nema razloga kačiti Polu Zipseru neke negativne epitete.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke