Kod Mute Nikolića nije uspeo, ali je zato danas najbolji na svetu!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 01.11.2021.
15:57
Izvor: Sportske.net

Interesantan podatak...

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Srbija je svetska velesila u basketu 3x3, ostaje žal za zlatnom medaljom na Olimpijskim igrama koje je praktično bilo namenjeno našim košarkašima imajući u vidu kvalitet koji posedujemo. 

Dokaz da smo najveća sila u ovom sportu govori i činjenica da imamo petoricu među 10 najboljih igrača ovog sporta, a da su još četvorica pozicionirana od 10. do 20. mesta. 

Prvi i najbolji igrač planete u ovom trenutku jeste Strahinja Stojačić, mlađi od braće Stojačić koji nije uspeo u košarci, pa se oprobao u basketu 3x3 i očigledno da je napravio najbolji mogući potez. 

Sećamo ga se iz perioda kada je pre desetak godina igrao u Radničkom iz Kragujevca kod Mute Nikolića, ali nije mogao da dobije šansu na poziciji plejmejkera ili na poziciji "dvojke" pored Miljana Pavkovića, Stivena Markovića, Borisa Bakića, Stefana Sinoveca... Ekipu je tada vodio Miroslav Muta Nikolić. 

Dejan Majstorović je trećeplasirani na ovoj listi najboljih basketaša, a u top 20 su Mihailo Vasić (7), Marko Branković (9), Aleksandar Ratkov (10), Stefan Kojić (11), Miroslav Pašajlić (15), Maksim Kovačević (16) i Stefan Stojačić (18).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke