Kokoškov otpisuje bivšeg igrača Zvezde?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 08.06.2021.
15:15
Izvor: Sportske.net

Totalni remont.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Nakon razočaravajuće debitantske sezone u Fenerbahčeu, srpski trener Igor Kokoškov već je zasukao rukave po pitanju formiranja tima za narednu, a prema pojedinim izvorima u njemu verovatno neće biti mesta za Lorenca Brauna.

Bivši plejmejker Crvene zvezde izvesno će biti jedan od četvorice košarkaša na koje selektor reprezentacije Srbije neće računati u narednom periodu.

Osim njega, na izlaznim vratima su Kajl O'Kvin, Aleks Perez, Ali Muhamed, a još nije potvrđeno šta će se dešavati sa Džarelom Edijem, mada postoje nagoveštaji da opcija za otkup ugovora neće biti aktivirana.

Kada je reč o ostancima, vest dana u žuto-crnom delu Istanbula je produžetak ugovora sa krilnim centrom iz Kanade Dišonom Pjerom, a u planu je dovođenje centra Baskonije Pijerija Henrija.

Nekadašnji bek Uniksa i Tofaša je odigrao sjajnu sezonu u Evroligi gde je na 33 meča postigao 10,6 poena u proseku uz 7,2 asistencije.

Fenerbahče je neslavno završio sezonu ubedljivim porazom od novog evropskog šampiona Anadolu Efesa 3:0 u finalu turkog šampionata.

Prethodno su u četvrtfinalu Evrolige, desetkovani virusom COVID-19, eliminisani od moskovskog CSKA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke