Kole: "Daćemo sve za trijumf u Beogradu"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 14.10.2015.
16:04
Izvor: Sportske.net

Selektor košarkaške reprezentacije Francuske i trener Strazbura Vensan Kole izjavio je da će njegovi igrači dati maksimum svojih mogućnosti kako bi se izborili za dobar rezultat na gostovanju Crvenoj zvezdi Telekom.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Nova sezona u Evroligi počinje u četvrtak kada šampion Srbije u "KombankAreni" dočekuje francuski Strazbur u okviru prvog meča grupe "A".

Strazbur su mnogi okarakterisali kao najslabiju ekipu u grupi a trener francuskog sastava Vensan Kole očito nema ništa protiv takve konstatacije jer u predstojećem meču sa Zvezdom ulogu favorita prepušta beogradskom sastavu.

"Svi igrači sa nestrpljenjem iščekuju početak nove evroligaške sezone. Konkurencija u grupi 'A' je velika ali ćemo pokušati da se nadmećemo sa svim protivnicima. Pobeda u Beogradu značila bi nam mnogo i igrači će dati svoj maksimum kako bismo je ostvarili" kazao je Vensan Kole.

Selektor reprezentacije Francuske koji ujedno vodi Strazbur pohvalio je kvalitet Crvene zvezde Telekom i dodao da će njegov tim u Beogradu nastupiti oslabljen neigranjem Meta Hauarda.

"Zvezda ima izuzetno kvalitetan tim koji se dobro brani pa će biti neophodno da nađemo dobra rešenja u napadu. Odsustvo Meta Haurada čini posao težim i svaki igrač će morati da da 100% svojih mogućnosti kako bismo nadomestili njegov izostanak" zaključio je Kole.

Utakmica prvog kola evroligaške grupe "A" između Crvene zvezde Telekom i Strazbura zakazana je za četvrtak od 19 časova u "KombankAreni".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke