Koliko je bilo navijača u ''Pioniru''? Dr Kon kritikuje, Simonović se šali

Autor: Darko Mitrović
subota 29.05.2021.
21:43
Izvor: Novosti.rs

Uz njihovu pomoć Zvezdi je bilo mnogo lakše u finalu, ali Kriznom štabu se to nije dopalo.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Prema zvaničnim podacima ABA lige, petoj utakmici finalne serije plej-ofa između Crvene zvezde i Budućnosti prisustvovalo je 4.235 gledalaca u dvorani ''Pionir'', a to je jutros u ''Uranku'' na K1 TV kritički komentarisao i član Kriznog štaba za borbu protiv pandemije epidemiolog Predrag Kon, koji je prisutvo tolikog broja ljudi u dvorani ocenio kao ''neprihvatljivo ponašanje i stavljanje pred svršen čin, pa čak i skandalozan postupak''.

''Ispada da kompletno što je radila država i čitavo društvo, nekome ne znači baš ništa", rekao je Kon i ocenio da je gotovo nemoguće da nije bilo nijednog zaraženog u publici.

Ove teme dotakao se i Marko Simonović, iskusni Zvezdin košarkaš i jedan od najzaslužnijih za pobedu u meču odluke, koji sa vedrije strane gleda na stvari.

''Ja sam izbrojao 300'', našalio se Simonović u razgovoru za ''Novosti'' i dodao:

''Stvarno su nam nedostajali. Gde su bili čitave sezone? Skroz je drugačije kada su tu, daju nam nenormalnu energiju, bukvalno ideš preko svog maksimuma. Mnogo im hvala na tome, ovo je i njihova titula'', izjavio je Simonović.

Kada su u pitanju utisci o Zvezdinom učinku ove sezone, Simonović je prezadovoljan posle svega i nepovoljnih okolnosti u kojima su se igrale utakmice.

''Klub raste iz godine u godinu, dobija silna priznanja i od Evrolige. Osećaš ponos kada nosiš Zvezdin dres, čestitam na tome ne samo igračima već svima, od predsednika Nebojše Čovića na vrhu do poslednjeg na dnu klupske piramide'', poručio je Simonović i najavio borbu i za domaću titulu na kraju sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke