Koliko spremnih igrača Ivanović ima na raspolaganju za Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.10.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Zatekao je vrlo nepovoljnu kadrovsku situaciju.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Više od serije poraza u kojoj se nalazi Baskonija, novog trenera ekipe iz Vitorije Duška Ivanovića može da brine neuobičajeno veliki broj povreda njegovih igrača.

Situacija sa povreedama je toliko teška da su u prethodnoj utakmici španske ACB lige protiv Andore petortica igrača morala da igraju preko 30 minuta - Marinković, Sedekerskis, Miler-Mekintajer, Kostelo i Kotsar, a pomagao im je i Estonac Rajeste koji je odigrao 17 minuta.

Baskonija je taj meč izgubila sa 85:68, posle čega se uprava odlučila za promenu trenera, ali izgleda da se kadrovska situacija kada su igrači u pitanju nije popravila, što se može zaključiti iz Ivanovićeve izjave na današnjoj zvaničnoj promociji u klubu.

''Oni su dobri igrači, dobar je tim. Problem su povrede i moramo da vidimo kako da ga rešimo. Večeras ćemo imati šest prvotimaca za trening. Ali na kraju igra njih pet i sa pet igrača možete dobiti utakmicu. Važno je da su spremni da igraju i pobede. Nema problema'', pokušao je Ivanović da bude optimista pred dolazak Partizana, nadajući se pritom i da će mu uprava ovih dana dovesti i novog plejmejkera.

Do utakmice sa crno-belima ima još tri dana i toliko vremena da se neko sa liste povređenih oporavi, a na toj listi su Markus Hauard, Čima Moneke, Niko Manion, Nikos Rogavopulos, Danijel Dijez, Kalifa Diop.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke