Konačno, Bogdan efikasniji čak i od Jokića!

Autor: Boris Jovanović
sreda 31.03.2021.
08:09
Izvor: Sportske.net

Na žalost nije se isplatilo, li Srbin igra sve bolje. Jokićeva rutina...

AP Photo/Rick Scuteri
AP Photo/Rick Scuteri

Povezane vesti

Prvi put od početka pandemije publika u Denveru. I Nagetsi kao da su samo to čekali. Denver je odigrao sjajan meč pogotovo na početku, ali kao da su se opustili, pa je rezervna postava gostiju uspela da smanji rezultat. Džamal Marej je ubacio 30 poena, Porter Džunior 27, Jokić 21,  uz 10 skokova i 5 asistencija, izgubio je čak šest lopti. Izostao je duel sa povređenim Embidom, Siksersi su mnogo veći doprinos dobili sa klupe,  Hauard je dobio tehničku udario je Bartona, sve u svemu priča večeri su navijači u "Pepsi Centru".

Atlanta je izgubila u Arizoni, Buker je ubacio 21 poen, Šarić dodao 20, Sansi su u ovom trenutku prejaki, dobili su šest od sedam mečeva, i mada su Houksi u finišu pripretili ishod je mogao biti samo jedan.  Doduše, Jang je ubacio oba penala za 103:103 nekih četiri minuta pre kraja, ali gosti nisu uspeli da povedu. Bogdanović sve bolji, četiri trojke, 22 poena, 6 asistencija po 4 skoka i ukradene lopte, generalno gledano njegova najbolja partija od dolaska na jug Amerike. 

Veliko iznenađenje na Pacifiku, Orlando je okrenuo meč i dobio Klipse u El-Eju. Gubili su čitav meč, a onda serijom 17:3 stigli do neočekivanog trijumfa. Domaćima nisu pomogla ni 28 poena Kavaja Leonarda. 

Šarlot igra odlično iako su izgubili favorita za rukija sezone LaMelo Bola. Od saznanja da je sjajni klinac završio sezonu dobili su četiri od pet mečeva. Rozije i Hejvord su iskombinovali 53 poena za pobedu Hornetsa u glavnom gradu, na drugoj strani Rui Hašimura je imao veče karijere sa 30 poena. Bredlija Bila nije bilo u timu pa je Vestbruk stigao do 27. tripl-dabla sezone, 22 poena, po 15 asistencija i skokova, ali to malo vredi jer je Vašington izgubio. Avdija se ispromašivao 1 od 10 za tri poena, domaćin je očajno šutirao trojke. 

Rezultati:

Vašington - Šarlot 104:114
Denver - Filadelfija 104:95
Feniks - Atlanta 117:110
LA Klipers - Orlando 96:103

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke