Konačno, Partizanovo čudo od deteta ponovo na terenu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 08.04.2021.
16:10
Izvor: Sportske.net

Prošlo je šest meseci...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ponovo je na treninzima Partizana mladi Luka Tarlać, sin Dragana Tarlaća, proslavljenog jugoslovenskog reprezentativca. 

On je početkom sezone imao povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena, što je značilo praktično završetak sezone. Ipak, oporavio se pre nego što se očekivalo. 

"Pridružio sam se ekipi, mnogo je dobar osećaj da ponovo budem tu. To je ta druga porodica, ostala su mi još dva meseca do kraja oporavka, za nedelju dana krećem da trčim, a ovog četvrtka idem u Minhen na još jednu kontrolu. Za sada sve ide po protokolu", rekao je Luka Tarlać. 

Individualno je radio i sa aktuelnim trenerom Partizana, Matovićem. 

"Ništa se drugačije nije od njega očekivalo, dugo je već u klubu, poznaje sistem, poznaje kako sve funkcioniše i radi odličan posao. Vraća ekipu u život, a individualan rad sa mnom mu je bez stresa. Dobro radimo zajedno, spremamo se za sledeću sezonu kao i svakog leta i sve ide kako treba", kaže Tarlać za klupsku televiziju. 

"U glavi je mnogo teško kada takvu povredu doživite sa 18 godina. Ali kada shvatite da ste još dete i da je pred vama još mnogo godina, samo spustite glavu, siđete u rudnik i ponovo sve od početka. Sada sam krenuo iz minusa praktično, moram da 'vratim' nogu, pa onda košarku. Radi se, to je novi prostor za napredak", istakao je on. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak