Kondicioni trener Denvera govorio o tajni Jokićeve igre

Autor: Sportske Net
ponedeljak 12.06.2023.
21:30
Izvor: Sportske.net

Sve zanima isto.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Jedan od kondicionih trenera Denver Nagetsa, Klaus Antunes de Sousa govorio je za ,,Marku" o Nikoli Jokiću, o čijim fizikalijama sada svi pričaju. Velika engima za mnoge je kako je Somborac najbolji centar u NBA ligi, kada njegove fizikalije nisu u skladu sa klasičnim centrima najjače lige sveta.

,,Najvredniji je, ubedljivo najviše radi od svih. Njegova disciplina je neverovatna. On je definicija profesionalca. Svestan je limita, zna šta mu je potrebno da svoj um i telo dovede do najveći mogući nivo za najbitnije izazove, to radi iz dana u dan".

Jokić je više puta isticao da kada se vrati kući u posle naporne sezone, posle kratkog perioda odmaranja, počinje da se priprema za početak sezone.. 

"Vredno radi i kada je kod kuće, neverovatan je. Radi tokom čitave godine, shvatio je koliko je to bitno i na kraju krajeva njegova izdanja govore u prilog tome", kazao je De Sousa. 

Denver je na korak do ispunjenja najvećeg cilja i prve titule u istoriji franšize.

,,Svi u timu smo kao familija. Stvorili smo konekciju, jer svi imamo isti cilj. Posećujemo jedni druge kada smo na odmoru, idemo zajedno u restorane. Stalno smo zajedno. Imamo i ustaljenu rutinu u radu koja nam je donela uspeh i ne odstupamo od te rutine".

Kondicioni trener Nagetsa je upitan da li je istina da u Denveru imaju specijalne šejkove koje igrači dobijaju posle mečeva?

,,To je tajna, ha-ha-ha. To su uglavnom proteinski šejkovi sa što više zdravih sastojaka. Obično su spremni odmah posle utakmica, da igrači posle napora momentalno krenu sa oporavkom".

Peti meč između Nagetsa i Hita igra se predstojeće noći od 02.30 posle ponoći i tada će Jokić i Denver imati prvu meč-loptu za osvajanje šampionskog prstena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke