Koprivica o glavnim problemima Partizana

Autor: Filip Rodic
četvrtak 19.10.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

Greške se ispravljaju u hodu.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan od 20:15 časova gostuje Olimpijakosu u Pireju u meču 4. kola Evrolige, a mladi centar Balša Koprivica je prokomentarisao težak raspored "duplog kola".

"Dobro se osećamo pred duel sa Olimpijakosom, ali ne možemo da razmišljamo o prethodnim utakmicama jer nemamo vremena. Između dve utakmice čak nema ni 48 sati. Moramo da uđemo u duel sa Olimpijakosom sa punom energijom – da ne razmišljamo o prošlosti, već da korigujemo stvari zbog kojih smo izgubili prethodne utakmice. Bitno je da budemo u punom fokusu. Olimpijakos je jako iskusna ekipa, igraju dobro zajedno“, rekao je Balša Koprivica u izjavi za "Sport klub".

Crno-beli su na 1-2, porazi su upisani protiv Makabija i Barselone, a trijumf nad očigledno nedoraslim Asvelom.

"U utakmicama koje smo izgubili, najveći problem nam je bila odbrana. Tako je bilo i protiv Barselone i protiv Makabija. Odbrana i dopuštanje ofanzivnih skokova protivniku – to su dva ključa za nas da bismo pobedili bilo koji tim protiv kojeg igramo. Potrebno je da dođe i mnogo energije od mlađih igrača“, rekao je centar Partizana.

Koprivica posle povreda i zdravstvenih problema polako koristi svaku priliku i minute na terenu.

"Zadovoljan sam pre svega činjenicom da sam zdrav i da mogu da treniram i igram bez ikakvih poteškoća. Na terenu svaki put očekujem više od sebe, želim da u svakoj narednoj utakmici budem bolji. Koliko god dobro igrao, toliko ima i loših stvari koja moram da popravim“, kazao je Koprivica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke