Košarkaš Budućnosti otkrio šta je potrebno da Partizan padne

Autor: Darko Mitrović
subota 14.05.2022.
16:24
Izvor: Sportske.net, vijesti.me

Mogu li Podgoričani do majstorice?

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U nedelju od 20 časova i 45 minuta ekipa Budućnosti dočekaće beogradski Partizan u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Partizan je prvi meč u Beogradu dobio sa 82:66 i ako i sutra trijumfuje plasiraće se u finale, a Budućnost će pokušati da seriju vrati u Beograd gde bi se igrala eventualna majstorica.

Podgoričani veruju da će prikazati mnogo bolju igru nego u Beogradu. Košarkaš Budućnosti Edin Atić je objasnio šta je potrebno njegovom timu da bi mogao da savlada ekipu Željka Obradovića, prvi put posle tri poraza od crno-belih od početka ove sezone.

"Odigrali smo tri meča sa Partizanom ove sezone i u svakom smo, u određenom trenutku, jurili dvocifrenu razliku što nas je dodatno umaralo.

Potrebno je da nametnemo naš ritam i da pogodimo šuteve koje imamo, jer smo u svim mečevima imali veliki broj otvorenih šuteva bez uspjeha. U prethodnom meču smo dozvolili da se Partizan odlepi zbog naših grešaka. Stigli smo do minus sedam u trećoj četvrtini, ali nas je šut opet koštao da uđemo u egal utakmicu.

Potrebno je, dakle, da iskontrolišemo skok i izgubljene lopte, a uz adekvatan šut verujem da možemo doći do pobede u drugom meču", kazao je Atić koji se uzda i u podršku navijača od kojih očekuje da bude ''šesti igrač'' njegovom timu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke