Košarkaš Panatinaikosa omalovažava Radonjića: ''Nismo imali trenera''

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2023.
23:51
Izvor: Sportske.net

Nove prozivke iz Atine na Radonjićev račun.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Panatinaikos igra sezonu za zaborav, pogotovo kada je Evroliga u pitanju, gde je višestruki šampion Evrope pri samom dnu tabele.

Atinski ''zeleni'' su u sezonu ušli pod vođstvom trenera Dejana Radonjića koji je na klupu Panatinaikosa stigao posle uspešne sezone sa Crvenom zvezdom, sa kojom je osvojio triplu krunu prošle godine.

Međutim, stvari nisu u Atini krenule onako kako se očekivalo. Navijači su brzo pokazali nezadovoljstvo, uprava je podržavala Radonjića sve do drugog dela sezone kada su shvatili da nešto mora da se menja, pa kako to obično biva, ceh prvi plaća trener.

Ali, i posle Radonjićevog odlaska iz Panatinaikosa mogu da se čuju prozivke na njegov račun, i to od pojedinih igrača koje je imao u ekipi.

Tako se danas za grčki ''BNsports'' oglasio litvanski internacionalac Marius Grigonis, koji je potcenjivački govorio o Radonjiću.

''Neće se svima dopasti ovo što ću reći, ali promena trenera je definitivno sve promenila. U početku nismo imali trenera, tako da je bilo teško za nas da funkcionišemo kao tim.

Kakvo god poboljšanje da postoji sada, to i dalje nije dovoljno. Gubimo utakmice. Potreban nam je korak više i nadam se da će doći trenutak kada ćemo uhvatiti Olimpijakos. Postoje neki pozitivni znaci iz onoga što se može videti, ali je pred nama još dug put. Moramo da se trudimo i da treniramo više'', ustvrdio je Grigonis.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke