Košarkaš Partizana ga ubedio da potpiše za Sasari, bivši igrač "crno-belih" ipak odbio saradnju?!

Autor: Nikola Miloradović
petak 12.06.2020.
20:53
Izvor: Sportske.net

Činilo se da je gotova stvar.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Vasa Pušica je praktično već viđen kao novi košarkaš Dinamo Sasarija, ali stvari su pošle po zlu.

Naime, kako "Sportando" prenosi, srpski košarkaš je odustao od ideje da potpiše za ovaj italijanski tim, nakon što mu je do znanja stavljeno da će u njegov ugovor biti umetnuta Covid 19 klauzula, koju klubovi sa Apenina sada mogu da umetnu u ugovore.

Pre par dana je i trener Sasrija Đanmarko Poceko govorio o dolasku Pušice u taj klub, istakao je i da im je u pregovorima sa srpskim košarkašem pomogao košarkaš Partizana Rašon Tomas, koji je svojevremeno branio boje ovog italijanskog kluba.

"Pušica je krupan, visok je 196cm. Može da bude plejmejker i bek sa Spisuom jer ima sjajan šut. Imao je važne ponude, ali ga je naš bivši igrač Rašon Tomas ubedio da dođe ovde", izjavio je pre par dana italijanski stručnjak.

Videćemo ipak da li će dve strane ponovo sesti za sto ili će Pušica morati da potraži novi klub, spekulisalo se da ga prati i Ritas iz Viljnusa.

Bivši bek Partizana je minulo sezonu proveo u Pezaru, za koji je prosečno beležio 12,9 poena uz 3,8 asistencija, za tri je šutirao sa odličnih 41,8% uspešnosti.

baner 3

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke