Košarkaš Turk Telekoma bacio rukavicu u lice Kevinu Panteru! Partizan mu je posebna inspiracija!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.10.2021.
18:08
Izvor: Sportske.net

Samouverenost ''pršti'' iz svake njegove rečenice. Hoće li tako izgledati i sutra na terenu?

AdmiralBet ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic
AdmiralBet ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanovic

Povezane vesti

Košarkaši Partizana uspešno su startovali i u Evrokupu, pobedom u Hamburgu, a u sredu od 20 časova i 30 minuta odigraće i prvi meč na svom terenu u ovom takmičenju, protiv Turk Telekoma u dvorani ''Aleksandar Nikolić''.

I turski klub je trijumfovao u prvom kolu protiv francuskog Metropolitansa, a uoči gostovanja u Beogradu, njihov bek šuter Eron Harison je u opširnom razgovoru za zvanični sajt Evrokupa govorio i o Partizanu i predstojećoj utakmici sa crno-belima.

Iako u prvom kolu nije šuterski briljirao, postigao je samo pet poena, pogodio samo dva od 10 šuteva iz igre, pred duel sa Partizanom poručuje da je bolji od Kevina Pantera!

''Naša sledeća utakmica je protiv Partizana u Beogradu. To je jedna od utakmica koje imam na svojoj listi. To je tip utakmice za kakve živim. Veoma sam uzbuđen što ću izaći tamo i moći da budem u takvoj atmosferi i igram protiv velikog trenera kao što je Željko Obradović.

Ali mi definitivno dolazimo sa našom 'A-igrom'. Doći ćemo i igrati koliko možemo i boriti se sa njima do kraja utakmice. Uzbuđen sam što ću igrati protiv Kevina Pantera.

Ja očigledno mislim da sam najbolji. To nije lična stvar. Naravno, on je odličan igrač, ali ja definitivno mislim da sam najbolji. Definitivno to mislim. Ne radi se o meni, ali ja ću samo otići tamo sa malo dodatne motivacije i pokušati da izađem tamo i pobedim'', poručio je Harison.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke