Košarkaši Partizana: "Nije prijatno"

Autor: Beta Beta
sreda 27.12.2017.
22:02
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Djoko Šalić rekao je da nije prijatno kada se izgubi, a posebno ubedljivo kao večeras protiv Lokomotive.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Đoko Šalić rekao je da nije prijatno kada se izgubi, a posebno ubedljivo kao večeras protiv Lokomotive.

"Nikada nije prijatno kada se izgubi utakmica, posebno ovako velikom razikom. Moramo da naučimo iz ovoga i iskustvo koje smo dobili u Evrokupu prenesemo na ABA ligu", rekao je Šalić posle utakmice u Krasnodaru.

Partizan je porazon 99:64 završio učešće u Evrokupu.

"Samo smo u prvoj četvrtini bili na dobrom nivou. Sve ostalo može da se iskoristi za učenje. Moramo da se okrenemo narednoj utakmici protiv FMP-a", kazao je Mihajlo Andrić.

Partizan će u narednoj utakmici gostovati FMP-u u subotu od 19.00 u 14. kolu ABA lige.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marecareee
Thursday, 28.12.2017
18:41

32. od 32 ekipe 😂😂😂 Dajte katanac da nas ne brukaju više

avatar
magister
Thursday, 28.12.2017
12:23

Ovo nema veze sa trenerom. Klub je jednostavno - izgubio kompas. Iskusni i optimistični Muta je koliko toliko vodio negde. Plašim se da će Čanku trebati više vremena, a pitam se da li će dezorijentisana uprava shvatiti da mora imati strpljenja.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Thursday, 28.12.2017
11:55

Andricu, ti si za sah!

avatar
Pretorijanska Garda
Wednesday, 27.12.2017
23:09

Na pocetku su mnogo lose krenuli, pa su onda naglo popustili :) Ponasaju se ko da su deca do 20-21god, a ne ko da pola tima im ima preko 23-24god, roster ogroman, stranci dobri i zreli, po 24 godine imaju, nekoliko starosedeoca i popunjenost na svakoj poziciji, a oni gubili 47 razlike u jednom trenutku, slicno ih razbise i prosecna Alba....Videcemo ih protiv klinaca iz FMPa kako ce izgledati, da vidimo nove alibi izgovore....

avatar
Nicklas Bendtner
Thursday, 28.12.2017
00:41

Kralju izadji malo iz kuce, ima finog naroda za popricati samo moras izaci iz kuce. Ubice te internet.

avatar
petar000
Thursday, 28.12.2017
00:41

Samo si propusti da prokomentarises ugovore. Razocarao si me iskreno... Opet da te pitam, kako to ogroman roster? Ja koliko sam upoznat svaki tim isti broj igraca, ne kapiram da je Partizan tu u nekoj povlascenoj situaciji. I na kraju sta ti vredi i 50 igraca kad imas tri pozicije bukvalno nepokrivene, tj imas igrace na toj poziciji, ali igraju zato sto mora neko da igra, a ne zato sto imaju neki kvalitet. Sta b ti hteo, da igramo sa dva igraca da bi bio zadovoljan? Ne razumem. Pa i vama je roster bio i jeste ogroman i to popunjen boljim igracima nego sto su nasi, pa ste menjali ipak. Mi smo svojevremeno sa osam igraca stizali lagano do top 8 i do F4, vama sa petnaest najveci uspeh top 9. I stvarno ne razumem sta trubis konstantno? Jesi li Nislija? Pitam zato sto na drugom portalu postoji lik sa slicnim komentarima. Cisto pises da bi pokazao zajedljivost i nista vise. Ne kapiram kako te uopste interesuje da komentarises ovakav Partizan? Veruj mi, to vise govori o tebi, nego o Partizanu.