Košarkaši Partizana se vakcinišu u ponedeljak

Autor: Milovan Longinov
subota 10.04.2021.
11:53
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Crno-beli pozivaju građane na imunizaciju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Prvotimci Partizana NIS i članovi stručnog štaba, vakcinisaće se protiv virusa Kovid 19 u ponedeljak, saopšteno je na sajtu kluba.

Pauzu između utakmica regionalne ABA lige, crno-beli su iskoristili za imunizaciju, pa će u popodnevnim časovima primiti vakcine u Institutu "dr Milan Jovanović Batut", dodaje se u saopštenju.

"Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakoga od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone. Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu. Ovom prilikom, želim da se u ime KK Partizan NIS zahvalim Institutu 'dr Milan Jovanović Batut' i VD direktorki, dr Verici Jovanović na tome što su nam nebrojeno puta od početka pandemije izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodimo sve komplikacije koje nam je pandemija donela. Saradnja koju imamo sa Institutom, ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja", poručio je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke