"Kraljevi" sve uprskali, loše vesti za Zvezdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 24.03.2022.
22:05
Izvor: Sportske.net

Poraz Real Madrida koja bi mogao da odluči borbu za Top 8.

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Od dosta faktora zavisi da li će Crvena vzezda igrati u Top 8 Evrolige, a danas Real Madrid nije učinio veliku uslugu beogradskom klubu pošto ga je porazio Makabi iz Tel Aviva u Izraelu rezultatom 75:74. 

"Ponos Izraela" nije bio dobar danas u skoku, Realovi visoki igrači su "oduvali" domaće centre u prve tri četvrtine, ali se onda sve promenilo na kraju kada je to domaćima bilo najpotrebnije. 

Rezultatska klackalica u prve dve deonice, ekipe su se smenjivale u vođstvu veliki broj puta, a onda bolji Real u trećoj, serija 8:0 nakon koje su se domaći vratili, ali nisu izdržali drugu kada je Real stigao do plusa od 7 poena pred ulazak u poslednju deonicu. 

Tamo su držali prednost od 5 do 10 poena razlike, a onda neshvatljiv pad. 

Bilo je napeto u poslednjih par minuta, Makabi je stigao prednost Reala jer gosti nisu dali koš više od pet minuta, domaći su čak i poveli poenom prednosti, a na drugoj strani Serhio Ljulj propušta šansu da dvojkom donese pobedu svom timu.

Imao je Real još jednu šansu preko Geršona, ali ni to nije prošlo, Makabi je odneo pobedu. 

Neverovatno, ali gosti nisu dali pet i po minuta poen u poslednjoj četvrtini, 74. su dali sa linije za slobodna bacanja na 5:30 do kraja. 

Evans najefikasniji kod domaćih sa 19, Naneli je dodao 14, koliko je imao i Vilbekin. Jabusele iz Reala najbolji sa 14 poena u svom timu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke