Kris Pol u istoriji, Majami dobio rimejk finala!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 21.02.2021.
08:34
Izvor: Sportske.net

Hit slavio u Holivudu, veliki trenutak za Krisa Pola.

EPA-EFE/ERIK S. LESSER
EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Povezane vesti


Rimejk finala pripao је Majamiju. To svakako nije uteha za poraz u borbi za prsten, ali je nastavak dobrog niza Hita koji ima dosta problema sa povredama- Kendrik Nana je ubacio 27 poena, Batlet dodao 24, pa je u meču na mali broj poena. Lejkersi bez Šredera i Dejvisa, Lebronu su falili po skok i asistencija za tripl-dabl ubacio je 19 poena. Ukrao je posldnju loptu, dao šansu Karuzu koji je promašio kao sve tokom noći pa je pobeda otišla za Pacifika.

Drajmond Grin je isključen nakon dve tehničke, desetak sekundi pre kraja. Sudije su dodelile loptu Šarlotu. To je bio uvod u poraz Voriorsa, Teri Rozije je pogodio iz teške pozicije i doneo pobedu Hornetsima. On je meč završio sa 36 poena, četvrti put u nizu da postiže 30+, u velikoj je formi.

Čikago je dobio Sakramento na krilima odlične partije Zaka Lavina, prva zvezda Bulsa, momak koji čeka poziv na prvi Ol-Star je ubacio 38 poena, pogodio 15 od 20 šuteva, pa su domaći naneli Kingsima šesti poraz u nizu. Tim iz Kalifornije nije dobio meč od prve nedelje februara. Bjelica je meč završio sa 9 poena i 3 skoka, na terenu je bio manje od 12 minuta. Kris Pol je preskičio velikog Oskara Robertsdona na listi asistencija, i sada je šesti u istoriji. Veteran ima 98912 dodavanje. Njegovo slavlje je upotpunjeno u noći u kojoj je Feniks napravio klupski rekord u trojkama pogodili su 24, pa Memfis nije imao nikakvu šansu. Očigledno da su Sansi u strašnoj formi u Nju Orleansu su dali u petak 22 trojke.


Rasel Vestbruk je napravio tripl dabl, 27 poena, 13 skokova, 11 asistencija, Vašington je imao i Bredlija Bila sa 37 poena, sačuvali su LIlarda u prvom delu, u nastavku je as Portlanda sipao iz svih oružja, ali bez efekta. Završio je sa 35 poena, vratio ekipu u igru, no kada se lomilo par trojki Bertansa, i partnerstvo Vestbruka i Bila su prelomili za tim iz prestonice.


Šarlot - Golden Stejt 102:100

LA Lejkers - Majami 94:96

Čikago - Sakramento 122:114

Memfis - Feniks 97:128

Portland - Vašington 111:118

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke