Kristališe se vanzemaljska petorka Amerikanaca pred Srbiju - Trojica su "zacementirana"!

Autor: Nemanja Janošev
petak 19.07.2024.
16:45
Izvor: Sportske.net

Strah i trepet...

Nikola Gligic/Starsport.rs ©
Nikola Gligic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država, kao i ostale selekcije, vrši poslednje pripreme za Olimpijske igre.

Amerikanci imaju jedan od najjačih rostera u istoriji, mnogi smatraju i da je kvalitetniji od onog iz 1992. godine koji su predvodili Majkl Džordan, Medžik Džonson, Leri Brd, Skoti Pipen i drugi.

Kevin Durent se vratio i biće spreman za početak Olimpijskih igara, s tim da je upitno hoće li biti među starterima. Iskristalisalo se na dosadašnjim pripremnim utakmicama da će trojica igrača imati prednost u odnosu na ostale budući da su krenuli sva tri duela, a to su: Stef Kari, Lebron Džejms i Džoel Embid. U petorkama su se pojaviljivali još Džejson Tejtum, Džru Holidej, Entoni Edvards i Devin Buker. 

Ali, Stiv Ker će se izvesno opredeliti za Kevin Durenta ukoliko ovaj bude potpuno zdrav. Očekuje se i da među starterima bude i Entoni Edvards, pa bi to u perspektivi trebalo da izgleda ovako: Kari, Edvards, Lebron, Durent, Embid.

Amerikanci će se sutra sastati sa Južnim Sudanom u poslednjoj pripremnoj utakmici pred Olimpijske igre koje otvaraju protiv Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke