Kritike pljušte, ali i pohvale za najvećeg borca! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.11.2019.
20:10
Izvor: Sportske.net

Crno-beli su mogli mnogo bolje večeras.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Partizan je večeras izgubio, ali je makar uspeo da odbrani onih +13 iz Beograda pa ne bi trebalo da bude problema oko plasmana u Top 16 fazu.

Velikih problema u napadu su imali crno-beli, a navijači nisu zadovoljni zalaganjem tima, osim Vila Mozlija koji ih je ponovo oduševio i preti da bude ozbiljan kandidat za omiljenog igrača ovog tima.

Crno-beli su sada na 5-2, nakon pet pobeda usledila su dva poraza i verujemo da neće biti nikakvih problema da se ekipa Andree Trinkijerija plasira u narednu fazu.

Evo nekih tvitova nakon ovog meča.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar000
Wednesday, 13.11.2019
23:25

Nisam gledao do kraja, tj poslednju cetvrtinu nisam odgledao. Ono sto jesam je bez komentara za prvo poluvreme, dobra treca cetvrtina gde bi ih najverovatnije i stigli da nije bilo vestackog disanja od strane sudija i cuvanja razlike penalima od kojih 90% veze sa mozgom nemaju. Ono sto se potvrdjuje a o cemu sam vec pisao je da Zagorca vec sad mogu da posalju na odmor i pripreme za sledecu sezonu, on je u ovoj ocigledno posao vec zavrsio bas kao i prosle godine. Jednom MVP kola u EC i jos dve tri dobre utakmice i to je to do sledeceg septembra. Neverovatno je da covek dve godine bukvalno ni jednu jedinu kontru ne moze da zavrsi a da ne omasi zicer, napravi faul u napadu, ili izgubi loptu, a jos neverovatnije je da ne moze formu da odrzi duze od mesec dana u sezoni. To je simptomaticno. Od kada nema Voldena mi smo veoma tanki u napadu, Jaramaz je borben i sve to, ali realno je kao muva bez glave u napadu. Treba nam malo vise kvaliteta u napadu, znaci jedan na nizim pozicijama i centar OBAVEZNO i to ozbiljan ako hocemo nesto. Ovo nije dobro i sreca sto odbranu igramo nekako inace bi ovo sve bili porazi od 25+. Nema veze, srecno u derbiju, ali nesto nisam preterani optimista ipak je Zvezda mnooogooo ozbiljnija od svih protiv kojih smo do sada igrali. Ali mnogo.