Krka je u Novom Mestu prokockala pobedu nad Zvezdom, koliko sada može u Beogradu?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.03.2022.
13:34
Izvor: Sportske.net

Koliko će još čekati na onakvu priliku?

AdmiralBet ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si
AdmiralBet ABA liga/Krka/Drago Perko/kosarka.si

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde će u ponedeljak u 24. kolu AdmiralBet ABA lige dočekati ekipu Krke i nema sumnje da će crveno-beli biti u ''Pioniru'' apsolutni favoriti.

Ali, Krka je u prvom delu sezone pokazala da može da napravi prebleme i tako kvalitetnom rivalu, pa je početkom poslednje četvrtine u toj utakmici vodila čak sa 18 poena razlike. Ali, Zvezda se nije predavala i u neverovatno dramatičnoj završnici je uspela da dođe do pobede poenom razlike, pogotkom Kalinića sa linije slobodnih bacanja.

Šta u Novom Mestu očekuju pred novi susret sa Zvezdom otkrio je trener Krke Dalibor Damjanović.

"Crvena zvezda ove sezone igra odlično i u ABA ligi i u Evroligi. U ABA ligi su u vrhu sa Partizanom, a u Evroligi su u borbi za osam najboljih. Njihovi rezultati nisu iznenadujući. Dobro su organizovani, sa visokim ciljevima. Imaju odličnog trenera koji ih odlično vodi i sa njim su već osvojili veliki broj titula.

Pred nama je svakako veoma težak i renomiran protivnik, pogotovo što igramo u Beogradu. Tamo sve ekipe imaju velike probleme zbog odlične atmosfere koju prave njihovi navijači. Na utakmicu idemo pre svega rasterećeni. Želimo da igramo timski i ne smemo da se uplašimo protivnika i atmosfere koja nas čeka. Zaštitni znak Crvene zvezde je crvsta odbrana. Nećemo smeti da gubimo lopte", izjavio je Damjanović, a prenosi klupski sajt.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke