Krunoslav Simon o Željku zašto je došao u Partizan i kakav je "cirkus" pravio sa Micićem?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 02.09.2021.
18:30
Izvor: Sportske.net

Interesantan podkast.

Epa/Jorge Zapata
Epa/Jorge Zapata

Povezane vesti

Krunoslav Simon je gostovao u podkastu "Inkubator" i govorio je o raznim temama, između ostalog i o ABA ligi. 

"Biće veliki fajt. Partizan je ušao ozbiljno. Pratim šta se događa u Srbiji. Vidim koje igrače potpisuju. Zanima me kako će izgledati. Željko nije došao da bi se za*ebavao u Beogradu. Dejo Radonjić je opasan tip, odličan trener, pravi fajter, karakter. Biće interesantno", rekao je Simon.

Misli da Partizan itekako može zapretiti Crvenoj zvezdi. 

"Samo da ne izađe van sportskih okvira. Tu je Željko, tu je Dejo i tu nema problema, ali biće novinskih natpisa, sigurno će biti cirkus. Mene zanima isključivo teren. Partizan će ozbiljno zapretiti Zvezdi, ali neće se Zvezda predati", rekao je on. 

O anegdoti sa Micićem?

"Uvek posle utakmice ili ja dođem kod njega u sobu ili on kod mene. Ne pričamo o utakmici, nego o zanimljivim stvarima. Najbolja anegdota je bila sa fajnal fora. Koju god utakmicu bi pobedili, ma čak i kad bismo izgubili, nije da mi toliko patimo, Amerikanci uzmu slušalice, lap-top, a mi ponesemo deset piva da nam brže prođe let. Govorili smo, da mi je baš da osvojimo Evroligu pa da možemo da izvodimo cirkus u avionu. Sad kad smo osvojili Evroligu, napravili su dokumentarac o tome i izašla su samo dva dela, čekamo još dva da vidimo na šta će to ličiti, jer još nema snimaka iz aviona. Svašta smo radili, vređali ljude, on mene i ja njega na nacionalnoj osnovi, ma cirkus je jedan bio. U tom trenutku slavlja to je čista zaje*ancija", objasnio je Kruno Simon. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke