''Kupujmo domaće''? Odlična prilika za novo Partizanovo pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.07.2022.
17:53
Izvor: Sportske.net

Prošle godine su crno-belima zamerali da su se previše oslonili na strance, iako to nije bilo sasvim tačno.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Novo leto, nova prilika da Partizan stvori tim kadar da parira najboljim evropskim ekipama.

Za početak, angažovan je iskusni bek Danilo Anđušić koji je prethodno okončao uspešnu saradnju sa Monakom i ovo će biti njegov treći ''mandat'' u Partizanu.

Prethodnih dana se kao gotova stvar najavljivao i transfer Filipa Petruševa iz Efesa, ali izgleda da će on najpre u Letnju ligu NBA, pa tek onda da odlučuje gde će igrati sledeće sezone.

Sada se još jedan srpski reprezentativac nameće kao Partizanovo potencijalno pojačanje za sledeću sezonu, a to je bivši kapiten crno-belih Vanja Marinković.

Prema informacijama iz Španije, Marinkoviću je u Baskoniji poručeno da je najbolje da ovog leta potraži novi klub, jer u narednoj sezoni se na njega neće ozbiljno računati u klubu iz Vitorije.

Ali, to ne znači da je Marinković slobodan igrač, još uvek je pod ugovorom sa Baskonijom koja će u slučaju transfera tražiti i određeno obeštećenje za 25-godišnjeg srpskog reprezentativca. To bi mogla da bude otežavajuća okolnost za njegov transfer u Partizan, ali da sačekamo, crno-beli svakako imaju dobru priliku da vrate bivšeg kapitena u svoje redove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke