''Lavina'' reakcija posle Zvezdinog poraza, zašto su neki ovo i očekivali? (TVITOVI)

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 09.04.2018.
21:00
Izvor: Sportske.net

Da li je večerašnji ishod iznenađenje imajući u vidu da je Budućnost i u ligaškom delu ABA lige oba puta savladala Zvezdu?

Filip Mitrović/Sportske.net
Filip Mitrović/Sportske.net

Povezane vesti

Ekipa Budućnosti uspela je već u prvoj utakmici finalne serije nplej-ofa ABA lige da anulira Zvezdinu prednost domaćeg terena i povede sa 1:0 u pobedama.

Podgoričani su slavili sa 80:76 u Beogradu i tako uneli veliku zabrinutost među navijače Crvene zvezde koji sada strepe da li će njihov tim ostati bez plasmana u Evroligu naredne sezone.

U prilogu su neke od njihovih prvih reakcija posle meča.
-
- - - - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Tuesday, 10.04.2018
01:45

3:0 za Budućnost!!! Počistiće ih Džile!!!

avatar
ViniciusJR
Monday, 09.04.2018
23:59

Treba biti veliki i u porazu...ko zna sta ce biti u nastavku, ali buducnost veceras zasluzeno dobila. Pametna igra, nema srljanja... A ovo sto se komentarise sudjenje, pa smijesno je...jeste greska ona silazna Gibsona, ali ako dozvolis da te jedna situacija unisti, kakva si onda ekipa? Bila su 2 skroz sumnjiva faula i na stetu Buducnosti, pa eto...sudjenje sasvim korektno, to sto vi ocekujete da sudije totalno guraju zvezdu je druga stvar.

avatar
marco011
Monday, 09.04.2018
21:20

ono sto je vestacki stvoreno , tesko da se moze i odrzati ,

avatar
poljskikupanjac
Monday, 09.04.2018
21:04

Alimpijevic je dokazao da nije dorastao da bude trener zvezde los skauting pojacanja Omic dobar ali malo koriscen forsiranje Feldina na sutu slobodna bacanja katastrofalna i na kraju sudjenje vise nego smesno i zalosno kao da crnogorci sudili