Lazić sa pokrićem: "Zvezda će biti najbolja u Evroligi otkad učestvujemo"

Autor: Filip Rodic
ponedeljak 09.09.2024.
09:00
Izvor: Sportske.net

Jake reči, a kapitenu se veruje.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Novi tim Crvene zvezde, prepun povratnika, uz par novih imena, sprema se za novu sezonu uz makcimalne ambicije.

Kapiten Branko Lazić ima dobar predosećaj.

"Iskreno se nadam, da će predstojeća evropska sezona biti najbolja Zvezdina otkada učestvujemo, a nikad ne pričam bez pokrića. Napravili smo izuzetno dobar i kvalitetan tim, radimo dosta jako, ali i na detaljima. Sve se obavlja u hodu, treninzi i pripremne utakmice. Ima realne osnove kada kažem da ćemo u Evroligi biti puno bolji nego prošle sezone. Ipak, sve zavisi od mnogo faktora, nije baš jednostavno. Ono što mogu da obećam, daćemo sve od sebe, kako na treninzima, tako i na mečevima, da napravimo što bolji rezultat“, priča Lazić za "Sport klub".

Nada za tronom uvek postoji.

"Reći ću neskromno, pa da osvojimo kontinentalni pehar. Ali, to zavisi od mnogo stvari, na neke ne možete da utičete. Na timu je da maksimalno trenira, daje maksimum na svakom meču. Trebalo bi i da nas sreća posluži, pa da nemamo toliko problema sa povredama kao u sezoni za nama. Ali i da držimo kontinuitet dobrih igara. I kada sve to saberemo, da ne zaboravimo, nismo jedini na terenu, i oni sa one druge strane se pitaju, ali davaćemo se maksimalno, da ostvarimo pobedu više od rivala“, kaže Lazić.

Brani se lokalna "tripleta" i cilja se top osam.

"Otkada sam u Zvezdi, a tome ima godina, očekivanja su uvek najveća moguća, pa neće ni sada biti drugačije, ništa se tu nije promenilo. Na nama da je sve to iznesemo na najbolji mogući način, ali i da se odužimo navijačima za podršku“, naveo je Lazić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke