LBA - 'Brejk' Armanija, dobre role Srba

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.05.2017.
23:05
Izvor: Sportske.net

Aktuelni šampion Italije poveo je sa 2:1 u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa pošto je večeras kao gost savladao ekipu Orlandine.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Nakon startnog poraza u četvrtfinalnoj seriji sa Orlandinom košarkaši EA7 Olimpije iz Milana vezali su dve pobede i ponovo došli u poziciju da na domaćem terenu odlučuju o prolasku dalje.

Ekipa Jasmina Repeše večeras je kao gost savladala Orlandinu rezultatom 94:80 (20:19, 20:26, 29:19, 25:16) i povela u četvrtfinalnoj seriji sa 2:1.

Odlične role večeras su imali srpski internacionalci iz obe ekipe, a najbolji učinak ostvario je Miroslav Raduljica koji je postigao 14 poena,  upisao 4 skoka i isto toliko asistencija.

Krilni centar "Armanija" Milan Mačvan participirao je u trijumfu svog tima sa 12 poena i 2 skoka. Najefikasniji u Repešinom timu bio je hrvatski internacionalac Krunoslav Simon (18 pts, 4 sk).

Ekipu Orlandine predvodio je crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović sa 16 poena i 5 asistencija, dok je Milenko Tepić ubacio 11 poena i upisao 2 skoka.

"Armani" će u četvrtak imati šansu da na gostujućem terenu overi plasman u polufinale, a ukoliko Orlandina savlada šampiona majstorica će se igrati u Milanu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke