Lebron i Durant izabrali, ovo su timovi za Ol-Star, Jokić otkrio šta će raditi za vreme pauze!

Autor: Boris Jovanović
petak 05.03.2021.
07:27
Izvor: Sportske.net

Kapiten izabrali, Lebronov tim deluje nepobedivo?

EPA/MONICA DAVEY
EPA/MONICA DAVEY

Povezane vesti

Po četvrti put, ekipe na Ol-Staru birali su kapiteni draftovanjem uživo.
Lebron Džejms je izabrao prvog Janisa Adetokumba, Grk je i sam birao kao kapiten Istoka u da prošla izdanja, sada je tu dužnost prepustio Durantu.

Zvezda Netsa je bila lojalna saigračima, prvo je pokupio Irvinga, a zatim i Hardena. Lebron se odužio agentu Riču Polu, uzeo je još jednog njegovog pulena, u stvari jedinog osim sebe, Bena Simonsa iz Filadelfije, kao i starog prijatelja Krisa Pola.


Petorka Lebrona Džejmsa je Kari, Dončić, Adetokumbo, Jokić, na lupi su Lilard, Simons, Kris Pol, Džajlen Braun, Pol Džordž, Domantas Sabonis, Gobert.

Na drugoj strani Durantov tim čine, Irving, Embid, Leonard, Bil i Tejtum (kapiten KD je povređen neće igrati, pa će ga bek Bostona zameniti u petorci), rezerve su Harden, Buker, Zajon, LaVin, Rendl, Vučevič, Donovan Mičel.

Recimo i to da su dva igrača vodeće Jute, Mičel i Gobert, ostali poslednji, ispostavilo se da ih niko nije birao, pa su košarkaši lidera praktično bili "neželjeni".

"Momci, nemoj da se ljutite, nije do vas, kad smo odrastali, niko na video igricama nije uzimao Jutu, baš niko, čak iako su imali strašne igrače kao Melouna i Stoktona", utešio ih je Džejms.

Zapad će voditi trener Jute Kvin Snajder, na drugoj strani biće kouč vodećeg tima na Istoku, Dok Rivers.

Janis je rekao da je petorka sa Lebronom, njim, Dončićem, Jokićem i Karijem nepobediva.

Inače, novinari su pitali Jokića šta će raditi posle Ol-Stara, kada bude imao četiri dana pauze, on je u svom stilu odgovorio.

"Nemam pojma, verovatno ću da jedem nezdravu hranu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke