Lebron: ''Ja sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru"

Autor: Sportske Net
sreda 08.02.2023.
09:35
Izvor: Sportske.net

Ispisana je iistorija...

EPA-EFE/ALLISON DINNER
EPA-EFE/ALLISON DINNER

Povezane vesti

Lebron Džejms oborio je rekord  po broju postignutih poena u NBA ligi. Čekali smo dugo i konačno dočekali da  se ispišu nove stranice istorije. 

Šekil O’Nil pitao je posme meča pitao Džejmsa da li se sada oseća kao najveći igrač svih vremena.

„Pustiću druge da odluče ko je to, da razgovaraju o tome, to je dobra tema za ćaskanje. Lično, odabrao bih sebe pre i protiv bilo koga ko je ikada igrao ovu igru, ali svako će imati svog favorita, svako će odlučiti za sebe“, rekao je Džejms, pa neskromno dodao:

„Znam šta sam donosio i šta donosim svake večeri, šta mogu da uradim na terenu. Uvek osećam da sam najbolji koji je ikada igrao ovu igru, ali toliko je velikih igrača i samo sam srećan što sam deo tog celog putovanja“, završio je Džejms.

Kada je rekord oboren krajem treće četvtine, utakmica je prekinuta, a Abdul-Džabar, čiji je rekord i oboren, simbolično je predao loptu Lebronu.

„Lebronova karijera je karijera čoveka koji je planirao da dominita ovom igrom. I traje skoro dvadeset godina. Mora mu se odati priznanje zbog načina na koji je igrao i na tome koliko traje i dominira. On ima tu esenciju koju nije moguće definisati, a koja se zove – liderstvo“, kaže Abdul-Džabar.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke