Lebronova paljba po NBA ligi, as Lejkersa je baš ljut!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 04.12.2021.
11:11
Izvor: Sportske.net

Oglasio se posle povratka na teren.

AP Photo/Ashley Landis
AP Photo/Ashley Landis

Povezane vesti

Najbolji košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms bio je jako nezadovoljan što zbog lažnog pozitivnog testa na koronavirus nije mogao da nastupi u četvrtak protiv Sakramento Kingsa.

Lebron se vratio u noći između petka i subote, a nakon meča u kojem je njegov tim poražen od Los Anđeles Klipersa 119:115 okrivio je NBA za loše "hendlovanje" situacije.

"Znao sam da će me izbaciti iz protokola o koronavirusu. Nikada se nisam osećao bolesno. Znam da mogu da budem asimptomatski, ali mislim da je ovo rešeno na pogrešan način", rekao je Lebron posle meča.

Džejms je priznao da se osećao zbunjeno, frustrirano i ljuto nakon lažnog testa na koronavirus, a zatim je dao svoje viđenje situacije.

"Prvi test mi je bio negativan, a drugi pozitivan. Logično je da kada je test pozitivan da bi ponovo uraditi, međutim oni to nisu učinili i odmah su me poslali u izolaciju", rekao je Džejms.

Podsetimo, Džejms je prethodnih nedelja imao nekoliko konfliktnih situacija. Najpre je došlo do sukoba sa protivničkim igračem, a nedavno je u Indijani ušao u raspravu sa navijačima iz prvog reda partera, što je kulminiralo njihovim napuštanjem dvorane.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke