Ledej otvorio dušu posle dva poraza od Zvezde, a šta im je rekao Obradović?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 01.03.2022.
23:16
Izvor: Sportske.net

U nedelju je novi derbi.

KK Partizan NIS
KK Partizan NIS

Povezane vesti

Košarkaš Partizana Zek Ledej rekao je za portal "Basket News" da on i njegova ekipa moraju još da rade kako bi uspeli da savladaju Crvenu zvezdu ove sezone.

Crno-beli su dva puta ubedljivo poraženi od najvećeg rivala u aktuelnoj kampanji, a posebno boli poraz u Nišu, kada je ulog bila borba za trofej. Ledej se nije naigrao protiv Crvene zvezde u tim duelima, ali veruje da ekipa ima potencijal da se takmiči protiv najboljih.

"Bio je emotivan meč, želeli smo žarko da pobedimo. Rekao nam je da moramo još da radimo. Rekao nam je da, čak i kada je vodio najbolje timove, nije bilo momenata kada nije morao da se muči s ekipom kako bi osvojio titule i velike ciljeve koje smo postavili. Samo da moramo da se koncentrišemo i da idemo dalje. Imamo mlad tim, a oni su iskusna ekipa sa dosta starijih igrača. Moramo da nastavimo da radimo svakog dana, da budemo koncentrisani svakog dana. Rekao nam je da idemo dan po dan, da budemo fokusirani na glavni cilj", kazao je Ledej.

Recept za pobedu protiv Crvene zvezde je u detaljnoj analizi, smatra trener Partizana, što otkriva Ledej.

"Moramo da gledamo snimak prethodnih utakmica, to Obradović naglašava. Moraćemo svaku akciju da analiziramo. Oni su iskusna ekipa i biće nam potreban doprinos svih igrača kako bismo ih savladali", završio je.

Priliku da upišu prvu pobedu nad Crvenom zvezdom ove sezone, Partizan će imati u nedelju kada će ih u okviru AdmiralBet ABA lige dočekati u rasprodatom "Pioniru" od 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke