Lejkersi - Posle Vestbruka, sedam pojačanja, četvorica već imaju NBA prsten?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.08.2021.
11:01
Izvor: Sportske.net

Samo četvorica iz prošlogodišnjeg rostera, nekoliko povratnika i par legendi!

AP Photo/Marcio Jose Sanchez
AP Photo/Marcio Jose Sanchez

Povezane vesti

Lejkersi su stvorili veliku trojku, Lebronu i Entoniju Dejvisu se pridružio i Rasel Vestbruk što je prava bomba ovog leta. Osim njih trojice, još samo Pau Gasol ima garantovani ugovor. Karuzo je već otišao u Bulse, a ovih dana četiri slobodna agenta će potpisati jednogodišnje ugovore. U pitanju su Trevor Ariza koji je igrao između 2007. i 2009. kada je sa prstenom otišao iz El-Eja u Hjuston.

On ima 38 godina, pet više od Vejna Elingtona koji je takođe igrao za "Jezerdžije" pre sedam leta, a onda je nosio dresove Bruklina, Majamija, Niksa i dva puta Pistonsa...

Vratiće se i Dvajt Hauard, treći put u klub, Supermen ima 35 godina, igrao je 2013, a onda i pre dve godine kada je osvojio prsten i otišao u Filadelfiju.

Na kraju, Kent Bazmor je takođe nastupao dve sezone, jednu sa Hauardom u prošloj deceniji za Lejkerse, ima 32 godine.

I to nije sve, oni će potpisati ugovore na jednu sezone, verovatno ne mnogo veće od minimuma, a Rob Pelinka glavni čovek sportskog sektora želi da vrati Denija Grina, da dovede sjajnog Australijanca Patija Milsa (i on ima prsten sa Sparsima), i na kraju, kao šlag na tortu Lebronovog drugara Karmela Entonija.

Ako se ovo sve ostvari, Lejkersi će imati tim u kome će jedino Entoni Dejvis imati manje od 30 godina. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bor1s
Tuesday, 03.08.2021
15:16

Dosta kvalitetnih imena na "papiru", pitanje je koliko ce to zaista dobro funkcionisati, pogotovo izmedju Vestbruka i Dzejmsa. A i jos vece pitanje sa tako "starim" timom jeste koliko mogu da izdrze prije nego povrede i umor pocnu da ih sustizu.