Lepe reči Željka Obradovića, i o Partizanu, ali i o Megi

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.04.2022.
15:10
Izvor: Sportske.net

Danas nije bilo razloga za zamerke.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Košarkaši Partizana su danas kao gosti ubedljivo savladali Megu sa 97:68 u 26. kolu AdmiralBet ABA lige, pa je trener Željko Obradović imao dosta razloga za zadovoljstvo.

On je posle meča pohvalio i svoje igrače, ali i protivničku ekipu koju uglavnom čine mladi igrači.

''Bila je je ovo lepa utakmica. Igrali smo protiv tima koji igra specifičnu košarku. Iskoristiću priliku da čestitam mom kolegi Vladi Jovanoviću koji sa ovim mladim momcima tokom čitave sezone radi sjajan posao. Ovaj mladi tim igra dobro i u ovom meču je pokazao šta ga krasi. Kada igraš protiv mladog tima moraš da shvatiš da moraš da imaš motivaciju kakvu oni imaju. Mislim da smo igrali veoma ozbiljno od prvog do poslednjeg minuta i zato želim da čestitam mojim igračima, ali i da se zahvalim ljudima koji su došli da nam pomognu da odigramo utakmicu kako treba", izjavio je Obradović.

Današnju utakmicu je pratio i Dru Nikolas, nekadašnji košarkaš Panatinaikosa iz vremena dok je atinske ''Zelene'' vodio Željko Obradović. Nikolas je sada u ulozi skauta Boston Seltiksa, došao je najviše zbog Jama Madara koga su Seltiksi draftovali, a prisustvovao je i jučerašnjem treningu Partizana.

Pre početka meča pojavila se i informacija da bi i Kevin Panter uskoro mogao u NBA ligu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke