Lesor i Naneli bodrili Partizanovu decu, ali nije vredelo...

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2023.
18:46
Izvor: Sportske.net

Dan posle iscrpljujućeg meča sa Realom našli su vremena i za podršku juniorima.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizanova pobeda nad Realom sinoć u ''Štark areni'' pred 20.068 gledalaca i dalje se prepričava.

Crno-beli su slavili sa 104:90 i stigli na prag plasmana u Top 8 Evrolige, a navijači su fantastičnim ambijentom oduševili čitavu košarkašku Evropu.

Igrači su uživali u velikom slavlju sa svojim pristalicama posle ove velike pobede, a dan posle, dvojica Partizanovih asova Matijas Lesor i Džejms Naneli izdvojili su vreme za juniorski ANGT turnir u Beogradu, gde su učestvovali i Partizanovi juniori.

Lesor i Naneli su ih bodrili u današnjoj utakmici protiv Valensije, ali nije im to mnogo pomoglo. Crno-beli su poraženi sa 66:60 pa su takmičenje u grupi sa prvoplasiranom Crvenom zvezdom, zatim Valensijom i NG timom završili sa sva tri poraza, na poslednjem mestu na tabeli.

Neke od Partizanovih juniora su prvotimci crno-belih nedavno dobro upoznali na Kupu Radivoja Koraća. Podsetimo, tada su Savo Drezgić i Viktor Mikić bili priključeni prvom timu Partizana, a Drezgić je tada upisao i prve poene u seniorskoj konkurenciji.

Danas je Drezgić bio najefikasniji u Partizanu sa 19 poena, osam skokova i sedam asistencija, a Mikić je upisao osam poena, uz pet skokova. U Valensiju najbolji Lukas Mari sa 16 poena, po šest skokova i asistencija.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke