Lesor: "Ne mogu da dočekam da igram sa Slukasom, Ataman je jedan od najboljih"

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 09.07.2023.
23:15
Izvor: Sportske.net

Francuz na spektaklu u Sirosu.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Centar Panatinaikosa Matijas Lesor jedan je od učesnika košarkaškog festivala u Sirosu i bio je vrlo interesantan tamošnjim medijima.

Kao jedno od najvećih pojačanja Panatinaikosa ovog leta, francuski košarkaš koji je prethodne dve sezone branio boje Partizana ne krije svoje uzbuđenje da zaigra za novi tim.

"Lako sam se adaptirao. Lepo je u Grčkoj, veoma sam srećan što sam ovde. Mnogi su mi rekli da je lepo živeti i takmičiti se ovde. Ne mogu da dočekam da iskusim sve to", rekao je Lesor.

Upitan je i da li može da stvori snažnu vezu i sa navijačima Panatinaikosa, baš kao što je to bio slučaj u Partizanu?

"Ne mogu da kažem to. Nisam otišao u Srbiju s namerom da stvorim takvu vezu sa navijačima Partizana. Došlo je prirodno tokom vremena. Želim da dam sve od sebe, da se borim da terenu, da budem ja. Nadam se da će me navijači voleti, ali ne mogu da tvrdim da će biti neke veze jer ona dolazi prirodno".

Lesor se vrlo raduje što će igrati sa Kostasom Slukasom, poslednjim pojačanjem Panatinaikosa.

"Vrlo je dobro imati jednog od najboljih plejmejkera u Evropi. Fenomenalan potpis za tim i ne mogu da dočekam da igram sa njim. On je pobednik, osvojio je mnogo tokom poslednjih nekoliko godina. Sjajno je što je tu".

Takođe, upitan je da prokomentariše i predstojeći rad sa Erginom Atamanom.

"On je sjajan trener. Jedan od najuspešnijih poslednjih godina. Zna kako da pobeđuje. Došli smo ovde gladni novog izazova i jedva čekamo da učestvujemo u svemu tome", podvukao je Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke