Lesor nije dovoljan, PAO kupuje još jednog centra, rok je ponedeljak do ponoći!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 23.07.2023.
19:53
Izvor: Sportske.net

Doveli su veliki broj vrhunskih igrača, ali još im nije dosta.

@paobcgr/Twitter
@paobcgr/Twitter

Povezane vesti

Šta reći, blago Atamanu ovog leta!

Želje mu se ispunjavaju jedna za drugom vezano za pojačanja, i to kakva pojačanja!

Već sada je jasno da će Panatiinaikos biti jedan od glavnih favorita za titulu u Evroligi sledeće sezone, ali s obzirom da finansije nisu problem ''zelenima'', Ataman želi da ima i kvalitetne rezervne opcije na svim pozicijama.

Osim spekulacija da Panatinaikos sada želi da iskoristi neuspeh Partizana u pregovorima sa Mirotićem i dosadašnjeg košarkaša Barselone dovede u svoje redove, grčki SDNA navodi da Ataman želi još jednog centra i da je prvi pik u toj potrazi bivši član Mege, a sada Gran Kanarije, poljski reprezentativac Aleks Balcerovski.

On ima 22 godine, visok je 215 cm, a u prošloj sezoni je po drugi put proglašen za ''Zvezdu u usponu'' u Evrokupu.

Pomenuti izvor navodi da Gran Kanarija želi da zadrži Balcerovskog i da mu je spremila povoljniji finansijski ugovor od dosadašnjeg, ali da će do ponedeljka u ponoć čekati ponude drugih klubova koji bi bili spremni da isplate otkupnu klauzulu u iznosu od oko pola miliona evra.

''Panatinaikos ima još jednog igrača na svom spisku kao opciju za rezervnog centra i trenutno se postavlja pitanje da li će grčki tim preći na slučaj Balcerovskog pre isteka relevantnog roka ili će napustiti tu opciju i preći na druge mete'', piše SDNA.

Podsetimo, Panatinaikos je ovog leta već doveo centra Partizana Matijasa Lesora, a kompletne evroligaške rostere u ovom trenutu možete da vidite OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke