Lesor: ''Nije dovoljno što sam dobar, hoću da budem odličan!''

Autor: Darko Mitrović
petak 24.05.2024.
23:10
Izvor: Sportske.net

Centar Panatinaikosa priznao da je bio ljut zbog nekih svojih propusta u igri.

David Damnjanovic/STARSPORT
David Damnjanovic/STARSPORT

Povezane vesti

Atinski Panatinaikos je prvi finalista fajnal-fora Evrolige.

Tim trenera Ergina Atamana je večeras u prvom polufinalu u Berlinu ubedljivo savladao ekipu Fenerbahčea sa 73:57, a broj primljenih poena dovoljno govori kakvu je odbranu večeras igrao tim iz Istanbula.

''Ključ je bila odbrana. U napadu večeras nije bilo dobro kao što obično radimo, ali kada igramo odbranu kao večeras, mislim da nema mnogo timova u Evropi koji mogu da nas drže ispod 60, 70 poena. Kada zadržimo tim ispod 70 poena, mislim da su naše šanse za pobedu duplo veće", rekao je centar Panatinaikosa Matijas Lesor.

Svojom igrom nije potpuno zadovoljan. 

"Bio sam ljut jer sam promašio nekoliko šuteva koje mi je bilo lako da završim. Zaista sam strog prema sebi, a to što sam dobar nije mi dovoljno; želim da budem odličan.

Promašio sam nekoliko lakih šuteva, nekoliko slobodnih bacanja... Ali moram da nastavim i moramo da pobeđujemo, to je najvažnije", objasnio je on.

Šta očekuje u finalu?

''Nemamo najviše iskustva u fajnal-foru, ali imamo momke koji su stekli iskustvo. Čak ni Kendrik Nan nije dugo igrao u Evropi, ali vidite kako se prilagodio. On je momak koji je prošao kroz mnoge stvari, a bio je u finalu NBA, tako da je stekao iskustvo.

To je fajnal-for, znamo da se neće raditi o tome ko ima najviše talenta, ko će koga nadmašiti. Biće reči o gužvi, borbi i sjajnoj odbrani", rekao je Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke