Lesor odradio prvi trening, uz šampionsku poruku Partizanovim navijačima!

Autor: Darko Mitrović
petak 24.12.2021.
17:37
Izvor: Sportske.net

Pristalice Partizana jedva čekaju njegov debi.

Screenshot/YouTube/BC Partizan TV
Screenshot/YouTube/BC Partizan TV

Povezane vesti

Najnovije Partizanovo pojačanje je nekadašnji centar Crvene zvezde Matijas Lesor koji je doputovao u Beograd i danas odradio prvi trening sa crno-belima.

Naravno, iskorišćena je i prilika da za klupsku televiziju iznese svoje prve impresije po dolasku u Partizan.

Činjenica da je u Zvezdi igrao zajedno sa Nemanjom Dangubićem olakšaće mu i adaptaciju u Partizanu i odmah je istakao da očekuje uspešnu sezonu.

''Znam da je ovde dobar tim, da su momci dobri kao grupa. Prvi trening je prošao odlično. Očekujem i da sezona bude uspešna.

Uvek uzimam pritisak kao motivaciju. Gledao sam poneke utakmice Partizana. Ne znam baš svakoga, Nemanju znam, igrao sam protiv njih. Upoznajemo se'', objašnjava Lesor koji je tekuću sezonu počeo u Makabiju, ali se tamo zadržao tek par meseci.

Partizan ima najviše ambicije ove sezone, a Lesor je prošle godine već osvojio Evrokup sa Monakom, pa će njegovo iskustvo značajno pomoći mladoj Partizanovoj ekipi.

''Osvojio sam Evrokup sa Monakom, bio sam najbolji centar prvenstva tako da ne mogu mnogo više od toga ovde da ostvarim. Nadam se da ćemo pobeđivati. Ne znam da li je neko osvojio Evrokup sa dva različita tima. Želim tako da upišem svoje ime u istorijske knjige'', kaže Lesor.

Naravno, neizbežan je bio osvrt na činjenicu da će u Partizanu sarađivati sa najtrofejnijim evropskim trenerom Željkom Obradovićem.

''Igrao sam za mnoge balkanske trenere. Igrao sam za Mitrovića, igrao sam ranije u Srbiji. Sada ću igrati za najboljeg trenera u Evropi, kada se pogleda šta je sve učinio do sada. Drago mi je što ću igrati kod njega'' naglasio je Lesor.

Na kraju, konkretna poruka Partizanovim navijačima:

''Partizan šampion! Nadam se tituli ove sezone i da ćemo imati uspešnu sezonu'', zaključio je Lesor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke