Lidej o visokim kriterijumima Obradovića: "Tako nešto možeš samo da poželiš"

Autor: Sportske Net
utorak 21.09.2021.
13:40
Izvor: Sportske.net

Govorio je centar beogradskog tima o trenutnom stanju u taboru "parnog valjka"

KK Partizan NIS/Twitter
KK Partizan NIS/Twitter

Povezane vesti

Novajlija Partizan Zek Lidej govorio je o priprememnim utakmicama crno-belih pred novu sezonu, kao i atmosferi u timu. 

"Verujem da radimo tako da budemo bolji svakog dana. Igrali smo dosta utakmica u produžecima. Igrali smo protiv kvalitetnih protivnika. Nastavićemo da se borimo i radimo kako bi napredovali svakog dana", kazao je Amerikanac za klupsku televiziju. 

On se potom osvrnuo na rad sa Željkom Obradovićem. 

"Želeo sam da se takmičim, da osvajam trofeje, da pobeđujem šta god bilo potrebno. Trener ima visoke kriterijume i uporan je oko svakog igrača. Tako nešto možeš samo da poželiš, da je neko uporan da izvuče najbolje od tebe svakog dana", rekao je Lidej, pa dodao:

"Svi su dobri. Dobra je energija. Svi volimo košarku, želimo da budemo bolji.Pobeda nam je svima zajednički cilj. Drago mi je što smo na okupu".

Prokementarisao je i atmosferu u Beogradskoj areni, kada su crno-beli po porvi put sa novim timom izašli pred domaću publiku.

"Bilo je dobro. Lepo je videti koliko je ljudi došlo. Želeli bismo da nastave da dolaze i podržavaju nas. Mi ćemo se boriti u učini sve što je u našoj moću da pobeđujemo", kazao je Lidej. 

Upitan zbog čega uvek nosi ranas i svesku sa sobom na utakmicu, odgovorio je 

"Uvek stojim (kraj klupe) ne sedim. Uvek sam na utakmici, fokusiran na detalje kojim bi pomogao timu da pobedi. Moj ranac je sujeverje. Nosim ga sa sobom od kada sam profesionalac, gde god bio", završio je košarkaš.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke