Lidej objasnio zašto je prešao u Partizan: "Bilo je nekoliko faktora..."

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 19.09.2021.
21:17
Izvor: Sportske.net

Amerikanac koji nije bio deo tima protiv Ulma govorio za italijanske medije.

KK Partizan
KK Partizan

Povezane vesti

Letošnje pojačanje Košarkaškog kluba Partizan Zek Lidej otrkio je nekoliko detalja koji su uticali na njegovu odluku da iz Armanija stigne u Beograd.

Lidej je jedno od šest pojačanja Partizana ovog leta. Izabrao ga je Željko Obradović uz saradnju sa sportskim direktorom Zoranom Savićem, ali Lidej za sada igra toplo-hladno. Doduše, pripreme su u pitanju i njegovo najbolje očekuje se u toku sezone.

Italijanske medije je zanimalo zbog čega je napustio Armani koji se takmiči u Evroligi zarad učesnika Evrokupa.

"Bilo je nekoliko faktora... Na kraju se dogodilo ono što se dogodilo. Imao sam veliku sreću što sam igrao za Olimpiju i veoma sam im zahvalan. Uspeo sam da pomognem ekipi da dođe do fajnal-fora Evrolige posle skoro 30 godina odsustva. Mnogo sam naučio od svih u Milanu", započeo je Lidej, a potom nastavio:

"Mislim da igranje za Željka Obradovića nije korak unazad u vašoj karijeri. Samo želim da se usavršavam svakoga dana i nastavim svoj napredak. Ono što želim da postignem jeste da pobeđujem što je više moguće. Srećan sam što mogu da učim od legendarnog trenera kakav je Obradović", objasnio je Lidej novinaru "basketinside" portala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke