Litvansko kiselo grožđe, "Zvezda nije nešto"?!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.10.2021.
09:33
Izvor: Sportske.net

Litvanci teško prihvatili poraz...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Žalgiris je poražen u Beogradu, uspeli su da izmisle sva moguća opravdanja od povrede Lovernja, do novog trenera Zdovca koji je probao da promeni navike tima u samo nekoliko dana.

"Ružna utakmica, loš napad, znali smo da Zvezda nije neka ekipa, da nisu dobri u napadu. Tužan poraz, utakmica se igra 40 minuta", rekao je veteran Mantas Kalnietis koji se ovog leta vratio iz Rusije u domovinu.

Mediji u Litvaniji smatraju da je Žalgiris imao veliju šansu da dobije meč.

"Žalgiris je dozvolio lake poene u završnici, protiv tima koji je dobro organizovan u odbrani, oba tima imaju problem u ofanzivi", piše u izveštaju portala "15 minuta" iz Kaunasa.

Mediji insistiraju da se Žalgiris uplašio, da im nedostaje samopouzdanje u napadu što je posledica loših partija na startu...

Uz to, "Kauno Diena" smatra da je ključan bio izostanak Jankunasa, ali i da tim ne dobija od Emanuela Mudijaja ove sezone ono što su očekivali.

Listovi iz Viljnusa sau realniji, smatraju da je Radonjićeva odbrana po kojoj je Zvezda prepoznatljiva odlučila meč, da je Žalgiris pokazao da je potpuno van forme i da loš start u Evroligi nije slučajan.

Bilo kako bilo, Zvezda sa 2:1 putuje u Moskvu danas kako bi sutra protiv moćnog CSKA potražila eventualno iznenađenje. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke