Ljubljančani odlični u Evrokupu, pobedila i Andora

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.10.2021.
22:00
Izvor: Sportske.net

Završene još dve utakmice drugog kola Evrokupa.

BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita Olimpija
BETAPHOTO/ABA liga/Cedevita Olimpija

Povezane vesti

Predstavnici AdmiralBet ABA lige večeras imaju odlipčna izdanja u Evrokupu. Budućnost je uspela da savlada favorizovanu Valensiju sa 71:70, Partizan je na dobrom putu da savlada Turk Telekom u ''Pioniru'', a Cedevita Olimpija je večeras u Ljubljani savladala francuski Burg sa 91:79.

Tokom prvog poluvremena vodila se ravnopravna borba, ali je u nastavku tim iz Ljubljane uspeo da slomi otpor protivnika.

Edo Murić sa 21 i Kin sa 20 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, a goste su predvodili Pelos sa 21 i Žulijen sa 18 poena.

Cedevita Olimpija i Budućnost trenutno zauzimaju vrh tabele u Grupi B sa po dve pobede u prva dva kola.

U Partizanovoj Grupi A prvu pobedu ostvarila je španska Andora koja je na svom terenu savladala italijanski Trento rezultatom 85:73.

Već posle prvog poluvremena bilo je jasno ko će dobiti ovaj meč, Andora je imala ubedljivo vođstvo i u nastavku je to i potvrdila.

Noa sa 20 i Hana sa 11 poena bili su po broju poena bili najefikasniji večeras u ekipi Andore, a uz njih zablistao je i bivši plej Partizana Kodi Miler-Mekintajer sa 10 poena i 12 asistencija. Kerolajn se istakao kod gostiju  sa 22 postignuta poena i sedam skokova.

Andora sada ima skor 1-1, a Trento je na 0-2.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke