Lojd skroman, Radonjić gleda u - Budućnost!

Autor: Darko Mitrović
petak 19.03.2021.
23:51
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Zvezda napravila izvanrednu uvertiru pred derbi u ABA ligi.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Crvena zvezda je u ''paklenom'' ritmu utakmica, što u ABA, što u Evroligi, ali to za sada crveno-belima ne smeta sa ređaju pobede.

Večeras je Zvezda gostovala u Atini, gde je u zanimljivoj utakmici savladala domaći Panatinaikos sa 86:82, uz odličnu partiju Džordana Lojda, koji je meč završio sa 27 poena, pet asistencija i četiri skoka.

U prvoj reakciji posle meča, Lojd je skromno prokomentarisao svoj učinak, ističući ekipu u prvi plan.

''Stvarno ova pobeda nije bila moje delo, već mojih saigrača koji su mi stvarali dobre pozicije i trenera koji je verovao u mene'', konstatovao je Lojd.

Trener Dejan Radonjić takođe ima razloga za veliko zadovoljstvo, ali vremena za slavlje i opuštanje nema, jer već u nedelju Zvezda gostuje Budućnosti u Podgorici.

''Bila je ovo veoma dobra utakmica za nas. U drugom poluvremenu smo igrali sa puno uspona i padova, baš kao i Panatinaikos. Ono što je važno za nas je da smo pokazali na terenu mnogo dobrih stvari i sada moramo da se pripremimo za narednu utakmicu. Za to ćemo imati samo jedan dan, a sledi nam veoma važna utakmica u ABA ligi'', naglasio je Radonjić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke