Lojdu sve jasno, Zvezda bez navijača je dosta slabija

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 22.04.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Shvatio je koliko oni daju vetar u leđa...

KK Crvena zvezda/Twitter
KK Crvena zvezda/Twitter

Povezane vesti

U podkastu "Pick and talk" pojavio se Džordan Lojd, najbolji pojedinac Crvene zvezde mts u ovoj sezoni, bez velike dileme. On je istakao da je znao gde dolazi kada je potpisao ugovor sa Zvezdom. 

"Znao sam gde dolazim i pre nego što sam potpisao, bilo je dosta ljubavi od strane navijača. Znao sam da ću imati veliku ulogu i bio sam spreman", rekao je Lojd. 

Ko mu je pričao o Srbiji?

"Dva momka iz Srbije Miloš i Nikola su igrali sa mnom na koledžu, ali mi je Vanja Marinković otvorio oči. Pričao sam i sa Lorencom Braunom koji mi je rekao da je grad sjajan", kaže on. 

Setio se i situacije iz prošle sezone kada je sa Valensijom stigao u Beograd, tada je video navijače crveno-belih po prvi put i dovoljno je bio priseban da uzme telefon i počne da snima. 

"Ludilo! O čemu se ovde radi? Izvadio sam telefon i počeo da snimam, policija je imala one štitove... Potpuno ludo iskustvo za mene!", rekao je on. 

Ostaje žal što Zvezda nije pokazala više u Evroligi ove sezone. 

"Imali smo pet ili šest neizvesnih utakmica, da smo imali navijače pobedili bismo neke od tih mečeva. Mislio sam da imamo šansu za plej-of na početku sezone, jer imamo dobar tim sa dosta potcenjenih momaka", rekao je Lojd. 

Zvezda je završila sezonu na pretposlednjem mestu sa samo 10 pobeda i 24 poraza. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke