Lončar objasnio, evo šta će Bel doneti Partizanu i zašto je baš on izabran!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 03.11.2019.
11:27
Izvor: Sportske.net, BCPartizan TV

Sportski direktor Partizana priznao i da su u klubu bili uplašeni posle povrede Korija Voldena. Ali, sada je sve lakše...

Beta/Ana Slović/Ds
Beta/Ana Slović/Ds

Povezane vesti

Partizan je sinoć upisao treću pobedu ove sezone u ABA ligi, savladao je u ''Pioniru'' ekipu FMP-a, ponovo bez povređenog Korija Voldena.

Posle utakmice, sportski direktor Partizana Nikola Lončar je u razgovoru za klupsku televiziju, otkrio o čemu se zapravo radi i priznao da su u klubu bili uplašeni da se ne ponovi ''scenario ''Teodosić'' od letos.

''Kori je imao magnetnu rezonancu pre dva dana, nema nikakvo veće oštećenje kao kod Miloša Teodosića. Ima neku upalu, promenićemo uloške, radiće terapiju.

Povreda se desila na šuterskom treningu u Limožu, bili smo zabrinuti, ali sada je lakše kada smo videli rezultate magnetne rezonance'', istakao je Lončar.

Druga tema koja ovih dana zanima navijače Partizana jeste dolazak novog pojačanja, Amerikanca Džejmsa Bela, bivšeg igrača Cedevite, Budućnosti i Darušafake.

Lončar je otkrio šta se od ovog igrača očekuje u Partizanu i kako je izbor pao na njega. Takođe, naglasio je da Belov dolazak ne znači da će status nekog od ostalih igrača biti ugrožen.

''Potpisali smo Bela, falio nam je jedan igrač. Od početka sezone smo ostavili taj mali prostor, da vidimo kako će ekipa da reaguje. Za sada je ta rotacija od šest spoljnjih igrača bila vrlo kvalitetna.

Već imamo jednog povređenog igrača, 'kratki' smo sa pet spoljnjih igrača i uplašili smo se. Jer, računamo na umor, neke sitnije poteškoće i odlučili smo se za Bela.

Odličan je šuter, daće nam energiju, dosta stvari odbrambeno. Igrač koji može da postigne tri poena, nije neki kreativac, što nam nije u ovom trenutku potrebno. Imamo već dovoljno igrača koji već kreiraju sa loptom.

Njegovim dolaskom nismo hteli da ugrozimo nikoga od aktuelnih igrača. Na početku sezone odlučili smo se za Radeta, Ogija, Markusa... Kori Volden je odličan na svojoj poziciji.

Slagali smo kockice polako. Pejners je odlično odigrao protiv FMP-a, falio nam je jedan igrač koji će da igra odbranu, da bude agresivan, u kontrama veoma efektivan. Zato smo se odlučili za Bela. Zvali smo sve žive da se konsultujemo i Gordić nam ga je preporučio, kaže da je odličan momak'', zaključio je Lončar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Silent
Sunday, 03.11.2019
14:59

Ala drzava sipa u partizan ovo nije vidjeno na ovim pristorima da drzava ovoliko para gura u kk partizan dok ljudi gladuju ovo je jedna velika sramota bolje da su te pare dali u humanitarne svrhe nego u nebitne stvari

avatar
REVØLT
Sunday, 03.11.2019
12:38

OK, sad lepo otpustite ZP i dovedite beka...

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
12:37

Klub sa najvecim budzetom, najskupljim timom i najplacenijim trenerom od kad se kosarka igra na ovim prostorima sebi moze da dozvoli sve luksuze, aostali neka prezivljavaju.

avatar
Le Tissier
Sunday, 03.11.2019
12:54

Zvezda u zadnje tri sezone potrosila vise nego svi klubovi zajedno od kad postoji ABA liga 😂 A Gist igra za dzabe, hteo da uporedi kako je igrati pred polu praznim Pionirom naspram onog punog 😂

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Sunday, 03.11.2019
13:16

Obrati paznju na realnost i istinske dogadjaje, a ne samo ono sto vidis na vasoj televiziji.

avatar
ubipacijentic
Sunday, 03.11.2019
12:34

Bravo majstori tako se vodi klub. Sve pohvale za Ostoju i Loncara.

avatar
Old_school
Sunday, 03.11.2019
13:57

A gazdu koji daje drzavne pare?