Los Anđeles ''poludeo'' za Partizanom!? ''Svi živi me pitali, pokazivao sam im navijače...''

Autor: Darko Mitrović
sreda 23.08.2023.
19:49
Izvor: Sportske.net

Šta bi tek bilo da su crno-beli otišli na fajnal-for...

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Košarkaši Partizana, još uvek u nekompletnom sastavu, pripremaju se za novu sezonu.

U prethodnoj je mladi centar Balša Koprivica imao velikih problema sa povredom, a onda i sa mononukleozom, pa je najveći broj utakmica propustio.

Sada je potpuno spreman za maksimalne napore i silno motivisan da konačno pokaže koliko zaista može na terenu.

''Super sam. Odlično se osećam i fizički, i sve ostalo. Proveo sam leto pripremajući se za sledeću sezonu. Prošlu sam završio rovit od svega i radujem se što mogu da započnem novu sezonu u Partizanu.

Ove nedelje je tu nas 6-7. Radimo i spremamo se za sledeću sezonu.

Krvna slika mi je sad u redu i to je to. Mogu bezbrižno da radim'', rekao je Koprivica u razgovoru za klupsku televiziju

Jedan deo leta proveo je i trenirajući u Americi, i to sa novim Partizanovim pojačanjem, Frenkom Kaminskim.

''Super je bilo, uspeo sam da iskoristim to vreme za kvalitretne pripreme 5 na 5, što mi je falilo, jer sam mnogo propustio. Trebala mi je igra u kontaktu. Posetio sam svoju srednju školu i fakultet gde sam igrao. Većinu vremena sam proveo u Los Anđelesu. Čak sam tri nedelje trenirao sa Kaminskim skoro svaki dan.

Stvarno je izvanredan momak.  Uzbuđen je što dolazi u Partizan. Pitao me je, sve sam mu rekao. Iako nije igrao u Evropi, mislim da će se uklopiti u našu ekipu. Na Viskonsinu je bio stvarno izvanredan.

Rekao mi je da je bio u Beogradu prošle, pretprošle godine, dočekaćemo ga dobro i nadam se da će sve lepo proći'', objašnjava Koprivica. 

Za razliku od Kaminskog, drugi Partizanov novajlija Pi Džej Doužer do sada nije odlazio iz Amerike.

''Pi Džej će prvi put putovati van Amerike, pomoći ćemo mu da se što pre navikne'', uverava Koprivica, a onda je otkrio još jedno zanimljivo iskustvo iz Amerike ovog leta.

''Kad sam bio u Los Anđelesu svi živi su me pitali za Partizan, svima sam pokazivao navijače. Počeli su malo više da prate Evroligu i to je velika stvar za Evroligu.

Svi znaju ko je Partizan na Balkanu, a dokazali smo i u Evropi kakva smo ekipa, kakvi su naši navijači. Imamo isti cilj da napadnemo Evroligu. Nismo uspeli da zadržimo celu ekipu, ali većina je tu, uz nove igrače'', naglasio je Koprivica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke