Loše vesti za Partizan - Makabi dobio Real i šalje ih na crno-bele!?

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 13.04.2023.
22:38
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje!

EPA-EFE/ATEF SAFADI
EPA-EFE/ATEF SAFADI

Povezane vesti

Košarkaši Makabija pobedili su Real Madrid sa 100:96 u "Menora Mivtačim" areni u okviru 34. kola Evrolige.

Na taj način, izraelski tim je iznenadio špansku ekipu i tako se domogao petog mesta pred plej-of. To će i biti njihova krajnja pozicija budući da imaju za koš bolju međusobnu razliku od Partizana, dok će roster Željka Obradovića sa šestog ili ako izgube i oni i Žalgiris, sa sedmog mesta ići u Top 8. No, to ne menja situaciju sa protivnicima - idu na Špance.

Pitanje je s kim će se sastati budući da je ostalo da Barselona i Žalgiris sutrašnjim utakmicama odrede konačan poredak. Ukoliko Katalonci savladaju Valensiju, preskaču Real Madrid na drugom mestu i šalju "kraljevski klub" direkno na Partizan! U slučaju da Šarasova ekipa ne pobedi, oni će biti ti koji će se susresti sa beogradskim klubom.

Što se utakmice u Izraelu tiče, Lorenzo Braun je bio briljantan, ali se povredio, morao da izađe iz igre što je njegovoj ekipi prouzrokovalo poteškoće u napadu.

Bivši plej Crvene zvezde ubacio je 22 poena i imao šest asistencija. Ipak, kako je sam rekao nakon duela - biće dobro i ne sme da propusti plej-of ni za živu glavu. U Realu su Geršon Jabusele sa 25 poena i Džanan Musa sa 20 imali blistavo veče, ali ne i dovoljno da njihov tim pobedi i izbegne najverovatniji okršaj sa Partizanom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sale Mladenovic
Thursday, 13.04.2023
22:45

Opet prerane vesti.Barcelona i Valensija tek treba sutra da igraju.