Lučić istupio, Armani uzdrman pred Zvezdu! Makabi u seriji

Autor: Nemanja Janošev
utorak 26.10.2021.
22:51
Izvor: Sportske.net

Seriju dobrih rezultata nastavili i Bajern i Makabi.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Košarkaši Bajerna iz Minhena savladali su Armani iz Milana sa 83:77 u duelu 6. kola Evrolige.

Zahuktali Bajern naneo je prvi poraz ekipi Etorea Mesine u ovoj sezoni, pa je tako Barselona ostala jedina ekipa sa maksimalnim učinkom do sada. Svakako, ovaj izgubljeni duel ne dolazi u dobro vreme po Armani imajući u vidu da se sastaju sa Crvenom zvezdom protiv koje tradicionalno igraju veoma slabo.

Bajern je u drugoj i trećoj deonici bio bolji rival, da bi u završnici uz bitne poene Vladimira Lučića, Korija Voldena i Dešona Tomasa došli do drugog trijumfa u nizu.

Vladimir Lučić je bio najefikasniji igrač ekipe Andree Trinkijerija sa 20 poena, 17 je dodao Hilijard, a jedan manje Kori Volden. Ognjen Jaramaz imao je manju minutažu na ovom susretu i bio je bez učinka za pet minuta na parketu.

Uprkos nešto slabijem startu utakmice, Makabi se vratio i sigurno pobedio Žalgiris 76:62 uoči utakmice sa Barselonom.

Derik Vilijams je predvodio momke Janisa Sferopulosa sa 17 poena, a pratili su ga Džejms Nanali sa 15 i Ante Žižić sa 14 poena i devet skokova. Ni odlično šutersko veče Arturasa Milaknisa koji je ubacio pet trojki iz osam pokušaja. Bez ijedne pobede je i dalje litvanski tim, a narednoj rundi ih čeka Anadolu Efes, tim željan trijumfa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke