Lučić kao Sale Đorđević, srušen Panatinaikos!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.11.2021.
22:49
Izvor: Sportske.net

Odlični Vladimir Lučić kada je najpotrebnije.

Euroleague
Euroleague

Povezane vesti

Bajern iz Minhena je stigao do svoje pete pobede u Evroligi ove sezone. 

Oni su savladali na svom terenu ekipu Panatinaikosa sa 81:78 i tako su im naneli peti uzastopni poraz. Ekipa "zelenih" iz Atine je pretposlednja na tabeli Evrolige sa samo dve pobede u 11 mečeva. 

Gosti su odigrali sjajnu drugu deonicu kada su poveli i sa 8 poena prednosti, u trećoj su imali čak i dvocifrenu razliku, ali je onda krenula serija Bajerna od 12:3 nakon koje su ušli praktično u egal sa protivnikom pred poslednju četvrtinu. 

Na 6 minuta do kraja PAO je imao ponovo +9 nakon trojki Mejkona Džuniora i Nemanje Nedovića, ali onda na scenu stupa Vladimir Lučić. 

Srpski reprezentativac je pogodio trojku na 4 minuta do kraja za 66:70, da bi pogodio još jednu za poen prednosti na samo 28 sekundi do kraja. Na drugoj strani je Mejkon promašio trojku, Bajern je priveo meč kraju. 

Verovali ili ne, pomenuti poeni su bili jedini Lučićevi, dakle dve trojke za 6 poena, imao je po jedan skok i asistenciju, nije briljirao, ali je bio tu kada vam najviše treba zbog čega smo ga i uporedili sa Saletom Đorđevićem u naslovu. 

Hiliard 20 poena u Bajernu, Jaramaz bez poena. Papapetru 17 kod Panatinaikosa, Nedović 7 poena i 4 asistencije, kao i 3 skoka. 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke