Lučić presudio Zvezdi!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 02.03.2021.
22:42
Izvor: Sportske.net

Ponovo neizvesna završnica i pobeda Bajerna.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Bajern je bio u zaostatku čitav meč, ali na kraju je uspeo zahvaljujući Lučiću da slavi protiv Crvene zvezde mts sa 76:78.

Čekali smo čitavih pet minuta na prve poene Crvene zvezde, Lojd je bio precizan sa poludistance nakon velikog mučenja, a odmah potom pogodio je i Lazić za 4:6. 

Nije išlo ni jedne, ni druge u napadu, ali su Bavarci bili ti koji su stigli do nešto bolje igre i preko Šiška i Rejnoldsa su stigli do 10:15 na kraju deonice. 

U nastavku se probudila Zvezda, videli smo seriju 10:2 koja je začinjena trojkom Dobrića za 20:17. 

Da je Zvezda u naletu dokazao je kasnije i Uskoković koji je pogodio 2+1 za 27:19, ali je sa pet vezanih poena Boldvina Bajern uspeo da se vrati u život. 

Kretala se prednost Zvezde oko pet poena razlike do kraja, ali nakon trojke Šiška je ponovo Bajern bio veoma blizu. Ipak, odlični Lojd je vratio 4 poena prednosti crveno-belima. 

Drugo poluvreme je počelo slično kao prvo, ponovo je Zvezda imala problema da stigne do obruča, a Bajern je preokrenuo na 35:36 preko Rejnoldsa. Ponovo je usledilo buđenje Zvezde. 

Trojka Simonovića je bila izuzetno bitan momenat utakmice, a potom i poeni Lojda nakon čega je Zvezda bila baš u naletu koji nije zaustavljen. 

Zvezda je imala dobru zalihu na početku poslednje deonice, ali je Bajern uspeo da se vrati u meč. Na scenu je stupio Vladimir Lučić koji se nije proslavio u dotadašnjem delu utakmice. 

Pogodio je trojku za izjednačenje, a potom je pogodio i za dva poena za vođstvo Bajerna 70:68 i to na ulasku u poslednja dva minuta. 

Lojd je vratio trojkom prednost Zvezdi, ali je Lučić bio fantastičan i uzvratio je istom merom. Bajern je bio i na +5 na 12 sekundi do kraja, Volden je samo to ublažio...

U redovima Crvene zvezde Lojd 26 poena, Volden 15, Dobrić 13. Kod Bavaraca Boldvin 27 poena, Rejnolds 13, a Vladimir Lučić 10 poena i to sve kada se utakmica lomila u poslednjih par minuta. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak